de cuiner a cuiner/a

de cuiner a cuiner/a

Brownies de Nadal 2012

PastisseriaPostado por Andreu Ledoux 2013-01-11 12:21

Tercer pastisset pel dia de nadal d'enguany, dels que, plegats, pretenien ser un parèntesi entre tants dies amb torrons. Fets amb una base de 'browny' clàssic i coberts amb la mateixa cobertura tova emprat per farcir els Pastissets de Nadal 2012. Decorats amb una nou i dues boletes daurades.

Brouwnies

225 gr. Cobertura de xocolata

225 gr. Mantega

105 gr. Farina Rebosteria

2,5 gr. Llevat sec

150 gr. Sucre

150 gr. Ous

150 gr. Nous picades a trossets

Pols de Vainilla, Pols de Sal

Fondre la xocolata a bany maria i afegir la mantega i el sucre. Retirar del bany. Batre els ous fins soltar-los i afegir la vainilla. Barrejar amb la xocolata i afegir la sal, el llevat i la farina mentre la tamises. Finalment afegeix-hi les nous a trossets. He fet servir uns motlles de 12 forats cònics de aproximadament 8 cm. per dalt i 5 cm. per la part de baix. (IKEA). Les he servit amb la part estreta cap dalt.

Cobertura tova de xocolata

50 gr. Cobertura de Xocolata
25 gr. Mantega
125 gr. Sucre de llustre
30 gr. Nata
Tot plegat a bany maria i remenar.

He col·locat els brownies damunt d'una reixeta del forn i tirat, a doll, la xocolata tova al damunt. La que cau al marbre es recull i s'aprofita.

Un cop refredats els he mig embolicat amb paper de plata perquè finalment no m'hi cabien a les paperines preparades que s'obrien del tot com un paraigua i no em va agradar. Ja veus, per molt que ho preparis tot, sempre cal improvisar.

Vaig fer molta varietat aquest dia i sobretot el browny, que ja embafa per si sol i amb la xocolata damunt, imagina't. Una peça per barba i mitja peça compartida per les sense barba, per no fer un lleig o potser per la bona cara que feien. Fins l'any nou s'han conservat de primera però. Tapats amb film, han donat alegria -i calories- als esmorzars, per molts dies.  • Comentarios(2)//cuina.andreuledoux.com/#post4